Kbh. 2023: Heling gennem kreativitet

Dato/klokkeslæt
Dato - 21.09.2023
9:30 - 15:30

Lokation
Kulturhuset Islands Brygge

Kategori


Tid: Torsdag d. 21. september 2023 – kl. 9.30 – 15.30
Sted: Kulturhuset Islands Brygge – Islands Brygge 18 – 2300 København S
Tilmelding: Arrangementet er gratis og åbent for alle over 18 år. Tilmelding er ikke nødvendig.

.
Mennesket fødes med en kreativ evne. D.v.s. evnen til at fantasere, finde på, få idéer, finde løsninger, udtrykke sig på en særlig måde.

Det kreative udtryk er unikt, fordi det kommer fra det enkelte menneskes indre. Det spiller ingen rolle, om det er som tegning, maling, modellering, skrivning, digtning, strikkekunst, eksperimentel madlavning, sang, musik eller noget helt andet.

Fordi det er noget, der er så dybt personligt, der bliver udtrykt, så taler det til os andre på en måde, som ord ikke kan gøre. Det påvirker os på et mere ubevidst plan, og måske forandrer det os endda på én eller anden måde.

Traumeheling forudsætter, at det man har i sig, kommer ud, og det gør det gennem kreative aktiviteter. Man fordyber sig, sanser, mærker og finder tilbage til sig selv og ind i sig selv. Det er med til at udvikle identiteten, og give en indre oplevelse af, hvem man er.

I år vil der på Synlighedsdagen være oplæg både fra mennesker, der aktivt bruger kreativiteten i deres helingsproces samt fra mennesker, der igennem deres virke hjælper andre til at finde deres kreative udtryk. Det vil helt sikkert blive inspirerende.

 

Læs mere i folderen – klik her for at downloade pdf.

Kbh_a4_2023